SOM TALENT

Impulsors d'iniciatives

Convertix-te en patrocinador

SOM TALENT és una iniciativa impulsada i recolzada per RH EN POSITIU, empresa social especialitzada en el foment de l'ocupació, el desenvolupament professional i la felicitat laboral. Tenim una llarga trajectòria acompanyant a Agències de Desenvolupament Local, entitats del tercer sector i altres entitats públiques, desenvolupant iniciatives a mida destinades a persones en situació de desocupació. 

Si tu també vols posar en marxa noves accions que ajuden a millorar la situació de les persones del teu voltant, seguix llegint!

Fòrums d'ocupació

Els fòrums o fires d'ocupació s'han posicionat com a iniciativa referent en l'impuls de l'ocupabilitat. En només una jornada creem la possibilitat de que milers de persones puguen optar a centenars d'entrevistes laborals per a llocs de treball reals en empreses de la zona.

Alhora participen en activitats formatives per a la millora de la seua ocupabilitat i visibilitzem entitats locals del tercer sector amb línies de foment de l'ocupació.

JV_Catarroja__042

Els resultats són impressionants: desenes de persones, fins i tot centenars d'elles, firmen un contracte laboral el mateix dia!

L'impacte mediàtic i social d'aquests esdeveniments és inmillorable, i nosaltres som experts en l'organització de fires i fòrums d'ocupació. Si vols impulsar una iniciativa com aquesta al teu municipi, posa't en contacte amb nosaltres!

Formació per a l'ocupació

La millora de l'ocupabilitat és una de les nostres especialitats, i treballem activament amb Ajuntaments i altres entitats impulsant plans de desenvolupament professional per a persones en situació de desocupació que realment les ajuden a obtindre millors resultats, a formar-se per a treballar en nous sectors i a facilitar la seua incorporació al món laboral. Entre altres, s'inclouen:

Portals d'ocupació

Ens integrem a la teua pàgina web per a oferir i tramitar ofertes de treball d'empreses locals o de la zona i gestionar les candidatures rebudes per a agilitar, des de les entitats públiques, el desenvolupament de noves oportunitats laborals i la creació de llocs de treball.

Bona iniciativa.

Client Logo
Ana García Agent de Desenvolupament Local

Unix-te!

Colaboradors

Patrocinadors