SOM TALENT

Ofertes de treball

Ofertes de treball

Fés una ullada a les ofertes de treball que actualment tenim actives. Actualitzem el llistat cada dia, no deixes de visitar-nos!

No trobes el que estàs buscant?

Déjanos tu currículum y cuéntanos cómo sería el empleo de tus sueños, y nos pondremos en contacto contigo cuando encontremos o gestionemos una oferta que te interese 😍

Consells efectius

No, mai. Ens agradaria ser més amables responent a aquesta pregunta, però les empreses necessiten i busquen professionals especialistes en una matèria concreta. Abans de començar la teva recerca de treball, definix bé quins són els teus objectius, què és el que se't dóna bé i què t'agradaria fer, i en quina professió t'agradaria desenvolupar la teva carrera professional.

Sempre en PDF. No adjuntes imatges, fotografies, ni documents editables amb editors de text. Pujar el teu currículum en format PDF augmenta MOLT les teues possibilitats. Si tens dubtes, escriu-nos!

T'incorporarem a la nostra base de dades d'usuaris i et contactarem personalment quan trobem o gestionem ofertes de treball que puguen resultar del teu interés.

¡Eres bienvenido! Siempre podremos encontrar una oferta de empleo que mejore tus condiciones actuales, así que te invitamos a mandarnos tu currículum para que podamos ofrecerte nuevas posibilidades de empleo 😍