SOM TALENT

Fòrums d'ocupació

Unix-te!

Pròxims fòrums d'ocupació

Participa en les majors jornades d'ocupació de la Comunitat Valenciana i entrevista't amb les principals empreses de la teua zona.

Passa a l'acció

#SomTalentOliva

Som Talent Oliva

El Ayuntamiento de Oliva pone en marcha
un foro de empleo para unir el talento del municipio con empresas locales y de la zona que buscan ampliar su equipo en un maratón de entrevistas sin precedentes. ¡No te lo pierdas!

#EmpleAlcàsser

EmpleAlcàsser

#BenetússerOcupació

A Benetússer
fem Ocupació

#AésOcupació

Ocupa't Alfafar

Subscriu-te

i t'avisarem de nous fòrums d'ocupació en la teua zona.

Oportunitats

No te'ls perdes

Què trobaràs?

Els fòrums d'ocupació son els majors esdeveniments dirigits a persones que busquen millorar la seua situació laboral. Són gratuïts i estan dissenyats per a ajudar-te a trobar el treball que et mereixes.

Entrevistes de treball

Desenes d'empreses de la teua zona estaran presents, ofertant centenars d'ofertes de treball. Podràs presentar la teua candidatura i participar allí mateixa en els seus procesos de selecció reals.

Formació per a l'ocupació

Els nostres orientadors i professionals t'ajudaran a obtindre noves tècniques i estratègies amb les que millorar la teua ocupabilitat i obtindre millors resultats.

Informació laboral

Coneixeràs a totes les entitats de la teua comarca que poden ajudar-te amb el teu procés de recerca de treball amb els seus servicis d'orientació i assessorament o programes de formació.

Deixar el currículum

A més a més, tindràs l'oportunitat de lliurar el teu currículum a totes les empreses que participen en la jornada i unir-te a la seua base de dades de candidats per a futures oportunitats laborals.

Coneix més

Oportunitats reals

Cada fòrum d'ocupació t'oferïx oportunitats reals que t'ajudaran a trobar el teu treball desitjat.

Dades

Vine als nostres fòrums d'ocupació!

Busques treball?

Empresas colaboradoras

Participen