SOM TALENT

NO BUSQUES, TROBA

Aconseguix el treball que et mereixes

El camí cap al treball dels teus somnis està a només un click de distància.

Puja el teu currículum i deixa'ns la resta a nosaltres.

La nostra missió

Beneficis de suscriure't

T'ajudem a trobar el teu treball

No importa si estàs en recerca activa d'ocupació o si ja estàs treballant, si busques el teu primer treball o si ja tens una llarga trajectòria professional. Siga quina siga la teua situació actual, el nostre objectiu es ajudar-te a millorar-la. Com ho farem?

EL NOSTRE COMPROMÍS

Tu ets el més important

I per això estem al teu costat, definint els teus objectius professionals i trobant les empreses i treballs que més se t'ajusten.

0 +

Ofertes de treball gestionades

0 +

Candidats atesos

0 +

Entrevistes de treball realitzades

Acompanyament

NOVES OPORTUNITATS

Ofertes de treball

A continuació trobaràs totes les ofertes de treball actives que actualment gestionem per a les nostres empreses clients. Si no trobes el que busques, seguix visitant-nos... o envia'ns el teu CV!

Èxit

Subscriu-te

a la llista dels qui troben el treball dels seus somnis.

Unix-te!

Pròxims fòrums d'ocupació

Participa en les majors jornades d'ocupació de la Comunitat Valenciana i entrevista't amb les principals empreses de la teua zona.

Passa a l'acció

#SomTalentCastello

Som Talent | Província
de Castelló

RH en positiu pone en marcha el mayor foro de empleo digital de la provincia de Castellón para unir el talento con empresas locales y de la zona que buscan ampliar su equipo en un maratón de entrevistas sin precedentes. ¡No te lo pierdas!

17

JUN

#SomTalentValencia

SOM TALENT València

30

sep

#AésOcupació

Ocupa't Alfafar

7

oct

#ocupat

Ocupa't Vila-real

20

oct

GUIA PRÀCTICA

Últims articles

Troba en la nostra guia definitiva totes les claus per a millorar els teus resultats i accelerar el teu procés de recerca de treball.

<noscript><img class=
07març

Todo lo que necesitas saber sobre el currículum 📃

¿Qué es el Currículum Vitae?  Tenemos una mala noticia que darte: hacemos un muy mal uso del currículum. Pese a que es una herramienta clave para conseguir un empleo, tenemos la tendencia de tratarlo como un simple trámite, como algo rutinario, como si no tuviera demasiada importancia. Pero, de hecho, es

<noscript><img class=
07març

Adapta tu currículum a la oferta de empleo 🔎

Hoy vamos a contarte la historia de Iván. Hace unos años, inmersos de lleno en la organización de uno de nuestros foros de empleo, repartíamos material promocional del evento entre los comercios de la localidad. En uno de los negocios que visitamos, una cafetería, nos atendió Iván. Cuando le mostramos el cartel

<noscript><img class=
06març

La entrevista de trabajo 🤝

La entrevista de trabajo es la gran oportunidad que tenemos de conocer a la empresa por dentro, pero también de que la empresa nos conozca a nosotros. Es un momento clave en nuestra búsqueda de empleo, y probablemente el momento en que más nerviosos nos podemos sentir.   En realidad,

Zona de lectura

¿Representas a una empresa o entidad y quieres
impulsar o participar en nuestros foros de empleo?

¿Buscas el Foro de Empleo de la provincia de Castellón? No es aquí, pero podemos llevarte. Muchas empresas y ofertas de empleo están esperándote. ¡Date prisa!